Vildvinsjärpar
Alltså så synd att denna bilden blev så suddig. Beslutade ändå att ge ut receptet för att det var så grymmegott. Vi har en del vildsvin i frysen så tänkte mig järpar. Fabulöst måste jag säga. Pizzasallad till och färska majskolvar. Klyftpotatis med.
5-600 g vildsvinskött, malet till färs.
1 dl apriksoser grovhackade, ekologiska från saltåkvarn är godast
1 st ägg
1 msk crème fraîche
2 msk timjan
salt och peppar
1 dl apriksoser grovhackade, ekologiska från saltåkvarn är godast
1 st ägg
1 msk crème fraîche
2 msk timjan
salt och peppar
Blanda allt och gör järpar och stek i smör.
Pizzasallad:
1/2 vitkålshuvud strimlas
Salt
Olivolja
Vitbalsamvinäger
Torkad oregano
Svartpeppar
Låt stå och dra i minst en timme i kylen.
Kommentarer
Skicka en kommentar