Tortano med serranoskinka, mozzarella, oliver och basilika.

Ett lite matigare bröd som alla gillar, fyllt med mozzarellaost, basilika, svarta oliver och serranoskinka.
Japp det är gott passar perfekt som bröd när man har bjudning. Leila of course ;) 


 15 gr jäst
3 dl ljummet vatten
2 msk olivolja
1 msk honung
1 msk flingsalt
2 1/2 dl durumvetemjöl
4 1/2- 5 dl vetemjöl special
jäs i 30 minuter




 Platta ut degen och lägg på:

120 gr serrenoskinka
250 gr mozzarella skuren i skivor
1 näve svarta oliver
basilika

Rulla ihop och forma som en krans
jäs 30 minuter




Värm upp ugnen till 250 grader...men SÄNK till 200 grader när du sätter in plåten i mitten av ugnen grädda i 30-35 minuter. 
Låt svalna liten stund innan du skär brödet.






Kommentarer