Shoppingresa till Boston.



 

När 18-24 mars 2014

 

Pris: 8950kr 

Plats för 6 resenärer. Först till kvarn gäller...

I priset ingår: flyg t/r Landvetter-Boston, Hotell 5 nätter, frukost, transporter i bil under vistelsen i Boston. Två svenska reseledare som tar er med på ett helspäckat program.

 

Anmälan senast 20 oktober 2013 tillmartina.kjellqvist@gmail.com eller annikanils@telia.com.

 

Frågor ring 0734-162555 /Martina






Lite om oss som anordnar resan:

Vi har varit i Boston tidigare och upptäckt vilken underbar stad det är, där finns allt!

Framförallt shopping, vill man uppleva kultur och historia har vi lagt en dag Downtown Boston för detta, annars kommer vi mest att besöka olika shopping center och ha väldigt trevligt hoppas vi.

Martina är utbildad resesäljare och har IATA behörighet, har besökt USA ett flertal gånger och har god erfarenhet av resor.

Annika har bott i USA under två år och har även hon god reseerfarenhet.

Idén med att anordna resor till Boston kom efter vårt senaste besök i staden under februari i år och vi blev lite förälskade i den och vill dela med oss av våra upplevelser och den fantastiska shoppingen till fler.

I Boston är det ingen moms på kläder på summor under 175 dollar och en skatt på    6,25 % över 175 dollar, jämfört med New York som lägger på 8,75 % på allt du handlar.

Vi hoppas att ni vill vara med och dela denna resa och upplevelse med oss.

Annika & Martina

 

Resevillkor:

Denna resa sker på eget ansvar så till vida att vi bara guider och bokar flyg, hotell och bil för oss alla. Vi är ingen resebyrå utan bara ”privata guider” som samordnar vår resa och visa er våra bästa tips i och runt Boston.

Var och en bör köpa till avbeställnings skydd och reseförsäkring om inte det ingår i hemförsäkringen. Detta hjälper vi till med är inte inkluderat i priset.

Ca priser: avbeställningsskydd: 250-300kr, reseförsäkring 300-350kr. Vi rekommenderar avbeställningskydd.

Flygbiljetten kommer att inköpas på internet liksom hotell och bilen, detta har vi god erfarenhet av.

Eftersom vi inte kan boka biljetterna förrän den 20 okt, kan vi inte ge exakta flygtider.  Vi kommer att flyga ut på morgonen och återkommer till Göteborg på måndag eftermiddag.

Vi återbetalar inga pengar om ni får förhinder att resa, däremot hjälper vi till med kontakter med flygbolag, hotell mm. Om ni tecknat rese och avbeställnings försäkring.

Betalning sker fem dagar efter anmälan och är då bindande.

Bagage: 23kg i en väska samt 8kg handbagage ingår i biljetten.

Tips! Res lätt med så gott som tomma väskor, desto mer kan ni ta med hem J Att köpa till ett bagage på flyget ligger mellan 600-800kr.

Var och en är själva ansvariga att passet är giltigt sex månader efter hemkomsten och att fylla i en ESTAansökan, som är ett elektroniskt visa som alla måste ha för att resa in i USA. Detta gör påhttps://esta.cbp.dhs.gov/esta/ till en kostnad av 14 dollar. Vi hjälper gärna till med detta om ni vill.

Vi vill även reservera oss för eventuella prishöjningar på flygbiljetten, garanterat pris får ni vid bokningen.




Shoppingresa till Boston 18-24 mars 2014


Tisdag 18 mars

Vi träffas på Landvetter Flygplats för att gemensamt flyga till Boston.

När vi hämtat ut våra väskor, så får vi bilen som vi kommer att använda under dagarna i Boston. Vi åker till hotellet Hampton Inn Boston Norwood för att snabbt lämna av våra väskor för att åka vidare och inta middag på en närliggande restaurang.

http://hamptoninn3.hilton.com/en/hotels/massachusetts/hampton-inn-boston-norwood-BOSNWHX/index.html

 

Onsdag 19 mars

Eftersom vi ändå är uppe med tuppen och hänger på låset när hotellet öppnar sin frukost så sker avresan redan kl 8.00 mot Merrimack premium Outlet norr om Boston, ca 1 timmes bilresa. Det är en outlet som har de mesta märkena som, Ralph Lauren, Converse, Levis, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Michael Kors, OshKoshB'goshCrocs mm.

http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=101

ca 15.00 avresa mot Burlington Mall, där vi har en uppsjö av butiker och där vi även intar vår middag. Där har vi butiker som Hollister, Abercrombie and Fitch, AE, GAP, VictoriasSecret. Varuhus som Macys, Nordstroms, Sears. Inredningsbutiker som Pottery Barn och Crate &Barrel.

http://www.simon.com/mall/burlington-mall/stores/list

Trötta, glada och händerna fulla av kassar åker vi tillbaka till hotellet vid 20.00.

 

Torsdag 20 mars

Frukost på hotelletkl 9.00 sker avresa mot South Sure Plaza Mall. Där har vi Abercrombie and Fitch, Hollister, AE, Macys, Williams SonomaForever 21, Lucky Brand, Apple Store, Target, The North Face, Vans mm. http://www.simon.com/mall/south-shore-plaza/stores

Kl 16.00 åker vi till Bed and Beoynd, där de har allt inom kök och badrum. Här kan man hitta härliga badhanddukar i fin kvalitet till låga priser.

Tillbaka till hotellet för lite siesta innan middagen.

Kl 19.00 avresa för gemensam middag på …

 

Fredag 21 mars

Efter en frukost i amerikansk anda så blir avfärden kl 9.00 mot Wrentham Village Premium Outlets. Här har vi en heldag med alla outlets butiker du kan tänka dej. Med märken som Converse, Uggs, Nike, Reebook, American Eagle, Gap, Ralph Lauren, Mark Jacobs, Michel Kors, North Face, mm. http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=10

På vägen hem intar vi middag på en god restaurang.

 

Lördag 22 mars

Efter en god frukost så sker avresa kl 9.00 mot Boston för att njuta av staden på egen hand. Där kan man gå Freedom Trail, titta på otroligt vackra hus med anor från 1700-talet i en miljö där skyskraporna växer. Titta gärna in på Faneuil Hall marketplace, rik på historia.

Kl 17.00 sker avresa mot Legacyplace Mall där vi även intar vår middag.

http://www.legacyplace.com

ca kl 21.00 mot hotellet där vi trötta stupar i säng. Nu börjar vi komma förbi jetlagen.

 

Söndag 23 mars

Sista frukosten för denna gång i USA intas på hotelletKl 9.00 lämnar vi med packade väskor sker avresa till South Sure Plaza för sista inköp se torsdagen.

14.00 Mot flygplasten för hemresa mot Landvetter.

 

Måndag 24 mars

Ankomst Landvetter, där vi säger hejdå och tackar för oss.

 

Alla tider är hålltider och justeringar kan förekomma, men vi ändrar inte besöken.

 

 


 

 


Kommentarer