Ugnsrostade plommon med timjan


Reklam för LYKO


Jag var tvungen att göra dessa igår morse igen, det är så gott till frukosten. Man äter plommon med grekisk yoghurt och granola eller nötter. Så gott!

Så härlig augusti vi haft här hemma, men nu är ju håret helt solblekt, slitet och behöver näring. Tips är att beställa produkter via LYKO, så får du hem det i brevlådan eller avhämtningställe. Så grymt! Kika in för dina favoriter HÄR!

Så när det är gjort kan man fundera på höstens goda recept, nu kommer äpplen och päron inom kort, det finns ju så mycket man kan göra på det!












4-6 plommon (svenska plommon är mindre så man kan öka till 8-10 kanske)
olivolja
flingsalt
2 tsk socker (eller mer)
färsk timjan
 
Dela plommonen på hälften och ta ut kärnan.
Lägg dem i en form och ta på lite olivolja, flingsalt, sockret och färsk timjan.
200 grader i 20 minuter. Låt svalna lite!


 

Kommentarer