Vit och mörk chokladfudge


Små fina och mycket goda fudge som smälter gott i munnen till kaffet. 







200 g mörk belgisk choklad 
200 g vit belgisk choklad
15 + 15 g smör 
1 burk sötad kondenserad mjölk
2 tsk vaniljsocker


Klä en form på ca 20×20 cm med bakplåtspapper.
Smält den mörka chokladen tillsammans med 15 g smör i en bunke i micron i en minut.
Häll i halva burken kondenserad mjölk och rör om.
Häll upp fudgen i formen. Låt stelna i frysen tills du gjort likadant med den vita fudgen.
Smält den vita chokladen tillsammans med 15 g smör och 2 tsk vaniljsocker i micron. Tillsätt resten av den kondenserade mjölken och rör om.

Häll den vita fudgen över den mörka och ställ i kylen minst en timme.

Ruta upp skapelserna!




 

Kommentarer