Grilled Mexican Street Corn Dip


Måste slå ett slag för denna goda rätt. Mexican Grilled Corn passar till olika köttfärsrätter, jag hade det till en festgratäng i går, men såklart till alla mexikanska rätter.

1 påse frysta majskorn
1 pkt philadelphiaost
1,5 dl turkisk yoghurt
saft av 1/2 lime
1/2 tsk chilipulver
1/4 tsk vitlökspulver
1-2 msk riven cotija ost (men jag tog parmesanost)
koriander
salt och peppar

nacho chips

Stek majsen i en panna i smör till de tinat. Rör ner alla kryddpulvren och lime, Philadelphia och yoghurt. Få det härligt krämigt. Till sist så ta i hårda osten och koriander, med salt och peppar.

Eller:
Stek majsen i en panna i smör till de tinat med lite salt och peppar. 
Rör ihop Philadelphia och yoghurt med kryddpulvren och lime. Lägg detta i botten på en form och lägg majsen över toppa med med riven cotija ost (eller parmesanost).
  Gratinera i ugnen i 15-17 minuter i 190 grader.

Toppa med färsk koriander.



 

Kommentarer