COOKIE COBBLER - BJÖRNBÄR MED PEKANNÖTTER OCH LIME




Denna Cookie Cobbler är galet god, jag gjorde två igår en med gluten i och en glutenfri, denna är den med vanligt ekologiskt vetemjöl från Saltå Kvarn. 

En klick grädde, glass eller hemmagjord vaniljsås till så får den högsta betyg!

Idag har jag inte badat, vädret känns för hastigt, men ända till igår så funkade det att doppa sig i det blå en bit ner för gatan där jag bor.






1 liter nyplockade björnbär eller frysta
3/4 dl muscovadosocker
1 msk maizena
Blanda runt med sockret och lägg i en pajform. 
Riv över skal av en lime över björnbären.

Knyt ihop;
75 gr grovhackade pekannötter 
100 gr mjukt smör
1 dl muscovadosocker
1 tsk bakpulver
2 dl mjöl

Lägg detta över björnbären i formen.





Kommentarer