Snöbollar



Imorse fick jag gjort en laddning med julgodis till. Hade med dessa till juldagens utesittning och de är väldigt enkla att göra och massa goa att äta.

Egentligen funkar dessa hela året.

Men nu är julen snart över så nu kommer ju nyårsrecepten ta plats på bloggen igen. Nu ser jag fram emot att laga lättare och nyttigare mat. En vecka till så...








Ta aldrig blockchoklad när du ska baka eller göra goda saker. Det är inget bra och resultatet blir därefter. Marabou har bättre choklad och det finns ännu bättre märken såklart. 

1.25 dl ekologisk grädde 40%
200gr vit choklad (marabou)
3 dl ekologisk riven kokos
finrivet skal av 1 lime

Garnering
riven kokos

Koka upp grädden, låt chokladen smälta ner i grädden och blanda ner kokosen och limeskalet. Låt svalna och sen kyl den till den är kall och formbar.
Rulla bollar som rullas i kokos. 
Förvara i kylskåp



Kommentarer