Vispad mozzarella till kräftor



Öbo som man är så blir det ju en del kräftor som ska förtäras kanske inte ständigt och jämt men rätt ofta. Vilket är fantastiskt gott. Men det gäller att hitta på nya tillbehör ibland så man varierar sig. Vispad mozzarella har jag gjort en gång tidigare och tänkte det får vi testa igen. Mozzarella har ju inte jättemycket smak i sig men denna har ju lite chili i sig. Passar bra! 

Om du inte har kräftor så kan man ju ha den till en baguettebit som ett tillbehör till en soppa kanske. 















Hittade denna goda mozzarellan på Systrarna Eisenmans instagram förra sommaren. Riktig god och passade bra till kräftorna.


250 gr mozzarellaost
4 msk grädde (jag tog mer)
olivolja
flingsalt och svartpeppar
chiliflakes och basilika

Mixa mozzarellan slät och blanda ner grädden, jag tog mer än de 4 msk som receptet sa för man vill ju att det ska vara en kräm. Blanda ner flingsalt och peppar

Ringla olivolja över och chilipeppar. Basilikan kan man egentligen finfördela över. 




Kommentarer