Pistagemacarons

Helt ärligt dessa är ju inte en stolthet precis utseendemässigt. Måste göra om dom någon dag, så ni får se hur fina de kan vara. Men bara för att de var så fantastiskt goda så får ni se dem ändå. Nästa gång tror jag att det blir med chokladkräm emellan. Det vore något det. Asså pistagemacarons, så vansinnigt gott!







100 gr malda pistagenötter
200 gr siktat florsocker
110 gr äggvita
4 msk socker
Grön pastafärg

Vispa vitorna, häll i en msk socker åt gången. Vitorna ska precis hänga ihop. Blanda i mandelmjöl och florsocker. Spritsa ut femkronorstora kakor på bakplåtspapper och låt dem torka i en timme... Grädda 15 minuter på 150 grader. Jag har en tom plåt högst upp i ugnen så får de inte färg.

100 gr smör
1.5 dl florsocker
1 äggula
1 tsk vaniljsocker
1 km vaniljpulver 
Grön pastafärg

Vispa smör tillsammans med florsockret. I med resten till en god smörkräm. Häll i en sprits och spritsa på hälften av kakorna. Sätt ihop två och två. 


Kommentarer