Getost och serrano paj
Gjorde en vanlig och en liten glutenfri så alla blir nöjda å glada. Hade ätit skaldjur i fyra dagar och var bara tvungen att äta något annat än just skaldjur. Det blir så ibland ;)
Pajen är jättegod!
3 dl ekologiskt mjöl
150 gr smör
2 msk kallt vatten
Rör ihop kvickt och klä formen med degen. Sätt den i kylen så den sätter sig. Värm ugnen till 200 grader. Grädda pajskalet i 10 minuter.
3 ekologiska ägg
3 1/2 dl gräddmjölk
100 gr serrano (finfördelad)
salt och peppar
200 gr getost (finfördelad)
1/2 kruka basilikablad i strimlor.
Blanda till en smet. Häll på pajskalet och grädda 25 minuter eller tills den känns färdig.
Jag krossade en näve valnötter och ringlade lite honung över.
Kommentarer
Skicka en kommentar