Sallys Nutella Brownie
Visst är det lite fint när barnen tar över i köket och fullständigt briljerar med sina bakverk. Sally gjorde dessa goa Nutella Brownies häromdagen som bara smälte i munnen och var en riktig hit.
Sirapen var slut och det blev lönnsirap som fick rycka in i stället. Det gjorde brownie om möjligt ännu godare.
Nutellabrownie:
125 gr äkta smör
2.5 dl socker
1.5 dl Valrhona kakao
1/2 dl ekologisk lönnsirap
3 ägg
1.5 dl ekologiskt vetemjöl
1/2 burk nutella
Vispa smör och socker krämigt. Blanda i kakao och sirap. Sen ett ägg i taget.
Rör ner mjölet försiktigt. Häll i formen som är klädd med bakplåtspapper.
Klicka i nutellan och blanda runt lite försiktigt så det blir swirled av det hela på toppen.
Grädda 175 grader varmluft i 20-25 minuter.
Låt brownien svalna.
Kommentarer
Skicka en kommentar