Fisksoppa
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kitchen Time
Torsk och kräftor fick förgylla denna goda soppa i en GJUTJÄRNSGRYTA har du ingen sådan så klicka hem en för den är så användbar måste jag säga. Bra sätt att få i sig lite järn med.
Fisksoppa med saffran får en god smak. Gjorde denna på kräftor och torsk som Martin fiskat.
2 purjolök
1/2 gul lök
1 vitlöksklyfta
svartpeppar
Fräs i smör några minuter. I med;
1 påse saffran
3 dl buljong (ekologisk)
3 skållade och skalade tomater skurna i tärningar
3 dl grädde
2 msk cream fraîche
Koka några minuter i med;
1 dl vitt vin
Torsk skuren i bitar
Kräftor eller räkor
Persilja
Hettas upp, sen är den klar!
2 purjolök
1/2 gul lök
1 vitlöksklyfta
svartpeppar
Fräs i smör några minuter. I med;
1 påse saffran
3 dl buljong (ekologisk)
3 skållade och skalade tomater skurna i tärningar
3 dl grädde
2 msk cream fraîche
Koka några minuter i med;
1 dl vitt vin
Torsk skuren i bitar
Kräftor eller räkor
Persilja
Hettas upp, sen är den klar!
Kommentarer
Skicka en kommentar