Tjocka rev tillagade med Sous Vide
Innehåller reklam för Bagaren & Kocken.
Personligen är jag inte mycket för griskött, men maken hade önskat tjocka revben lite för länge för att inte låta honom få sin önskan uppfylld. Han har en ny kock idol på YouTube vid namn Danielle. Han sous viddar mycket och hade tydligen gjort det med revben. Så då fick vi ju såklart göra detta. Nu blev de ugnsgriljerade denna gången, men de när nog fina på grillen.
Familjen tyckte det var gott och det gjorde jag med.
Just nu har vi en man här som slipar våra golv, vi har ju oljade ek som var väldigt inne då vi byggde huset 2001. Nu har Sven slipat dem och vitlackerat golvet, imorgon blir det klart. Jag har försökt ta två promenader idag 12 maj och båda gångerna har det börjat regna, hagla och snöa. Man tror ju inte riktigt sina egna ögon. Hade shorts häromdan ju!
Vi serverade dessa med cole slaw och klyftpotatis.
Vi tillagade dessa i sous vide i 15 timmar. Tog upp dem ur påsarna och penslade dem med glaze för att sen stoppa in dem i ugnen på hög värme för att de skulle få snygg färg.
glaze
3 msk honung
riven ingefära
paprikapulver
lime
rapsolja
salt, peppar
balsamvinäger
rödvin
Kommentarer
Skicka en kommentar