Glutenfri rabarberpaj
Massa exter med de glutenfria familjemedlemmarna ;)
Denna pajen blev väldigt god, jag såg att KDesign la ut en glutenfri rabarberpaj förra helgen och tänkte det får vi testa så de två som inte äter gluten i familjen får något gott i magen.
Jag har skördat massor av rabarber i år, gjort paj ett par gånger och bakat rabarberkakan. Imorgon får det nog bli lite kräm, det är ju väldigt gott. Rabarbern är ju som bäst nu när den bara smälter...
500gr rabarber skivad i mindre bitar
1msk maizena
1 msk ekologiskt rörsocker
Lägg rabarbern i en pajform och strö över maizena utblandat med socker.
100gr smör
200gr riven mandelmassa
1/2 dl ekologiskt rörsocker
3/4 dl ekologiska havregryn
1tsk vaniljsocker
1dl ekologisk cocos
Rör ihop till en smet och klicka över rabarbern.
Nymalen kardemumma
Strö över kardemumman över smeten. Grädda 200 gr i 30 minuter. Servera med vaniljglass.
Kommentarer
Skicka en kommentar