Kokosbanan med valnötter och turkisk yoghurt





Add a little confetti to each day.

Sprang på detta recept som var grymt gott och rätt så nyttigt. Mättande med. Passar som frukost, mellanmål eller efterrätt! Pröva redan ikväll kanske?



Ikväll kommer tonåringarna hem från sitt läger i Hemsedal. De verkar ha haft det hur grymt som helst. Man blir bra sugen att åka med kidsen på läger. De små har haft ett sportlov hemma. Men med facit i hand så skulle vi ju åkt iväg med lilla familjen på skidsemester denna veckan, det ska jag komma ihåg till nästa år!



















1 pers

1 ekologisk banan
1 tsk ekologisk kokosolja
1/2 tsk ekologisk honung

Stek bananen i detta tills den fått färg. 
15 gr valnötter
kanel

Låt detta steka med en stund.

turkisk yoghurt som blandas med ekologiskt vaniljpulver eller vaniljextract.

Supergott!

Vill tillägga med att köp inte den kanelen som finns i affären, den är fakekanel, som är cancerframkallande och ska inte ges till barn alls. Det finns äkta kanel på hälsokostaffärer. 




Kommentarer