BURRATA MED SMÖRSTEKTA KANTARELLER

Innehåller reklam för Bagaren och Kocken


Bästa mackan just nu med kantareller och burrata. Så galet god! Barnen som börjat skola i stan kom hem igår och var jättehungriga, så detta fick bli en starter innan lasagnen som vi åt sen. Höstmaten ändå, den är väldigt god!



BURRATA MED SMÖRSTEKTA KANTARELLER 

150 g kantareller 
1 burrata
 smör 
ev 1-2 vitlöksklyftor 
2 msk finhackad persilja 
Finriven parmesan 
Salt & peppar 
Surdegsbröd (gärna grovt)

Rensa kantarellerna och stek i smör ca 5-10 min tills vätskan dunstar bort.  Kantarellerna ska få fin färg. Stek brödet i olivolja på båda sidor. Toppa brödet med burrata, parmesan och kantareller och basilika.
Jag glömde både persiljan och basilikan ;) 



 

Kommentarer