Keso enchiladas
Det kanske inte ser så gott ut, men jag lovar det är riktigt gott! Med guacamole och en grönsallad. Filemang!
Enchiladasås:
2 msk tomatpure
3 dl vatten
1/2 burk grön chili hackad
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk olja
1/2 tsk oregano
1/2 tsk spiskummin
1/2 tsk salt
svartpeppar
2 msk tacosås (detta utesluter jag)
koka ihop i 10 minuter
12 tortillas som är mjuka
1/2 burk grön hackad chili
500 gr naturell keso
1/2 tsk salt
svartpeppar
4 dl riven ost
1 pressad vitlöksklyfta
2 dl gräddfil
Blanda keso, chili, salt, peppar, hälften av osten och vitlöken.
Lägg fyllningen i tortillasen och rulla ihop dem och lägg i en form.
Häll gräddfilen i enchiladasåsen.
Häll såsen över tortillarullarna.
Strö över resterande ost.
Grädda 225 gr varmluft i 10 minuter.
Kommentarer
Skicka en kommentar