Äggmuffins med fetaost, serrano och soltorkad tomat




Frukost, det viktigaste målet om dan säger dom. Jag som nästan alltid äter havregrynsgröt, i alla fall vintertid. Man borde nog variera sig mer.
Dessa kan man kalla mini frittata med italienska smaker. Mycket goda! Mättande med. De går ju att variera i det oändliga.










6 stycken muffins:

3 ekologiska ägg
6 skivor serrano
peppar
3 soltorkade tomater
några klippta spenatlöv
fetaostcream (fetaost blandat med cream fraiche) 
1/2 dl ekologisk mjölk

Lägg serranon i botten på sex större muffinsformar. Klipp de soltorkade tomaterna i mindre bitar och lägg på serranon. Klipp spenaten över och peppra sen. Klicka i fetaostcreamen. Blanda upp ägg och mjölk och häll i formarna över det andra. Grädda 190° varmluft i 12 minuter. 


Kommentarer