Nachogratäng



Vilken sommar!

Helt faboulös. Gillar att man kan sitta ute och äta på kvällen i slutet på augusti. Alltså hur gött som helst.
Den tonåriga dottern fick välja maten på kvällen. Det blev nachogratäng som hela familjen gillar. Jag gjorde den på kycklingfärs, men det funkar bra med vilken man vill, bara man väljer bra kött. Det är det viktigaste, bra råvaror.


500 gram kycklingfärs
1 röd paprika
100 gram färska champinjoner
1 lök
1 påse ekologisk tacokryddpåse
1 paket Philadelphiaost 
Ananas
Ost
1 påse nachochips 

Stek färsen gyllenbrun i smör, låt grönsakerna steka med mot slutet. Häll i påsen och rör runt. Lägg philadelphiaosten i botten på en form. Häll över köttfärsröran. På med ananas. Jag använde mig av färsk med en burkananas går bra med. Ost över allt ihop och gratinera i ugnen 200 grader 5-6 minuter. 


Till den så blev det guacemole. 




Kommentarer