Rockyroad Cupcake

Har grunnat länge att göra dessa...blev väldigt mycket fudge på toppen över så man kan nog halvera det eller dubbla själva bottnarna...Nästa gång så kör jag nog mindre cupcakesformar och får fler än dessa tolv som blev av de stora formarna, då kan det ju vara bra med mycket fudge förstås...

Visst ser det läckert ut den bruna cacaon mot det vit äggvispet :)

 Fudgen rann som sagt över :)





1 tsk vaniljsocker
2 ½ dl strösocker
3 ekologiska ägg
2 msk kallt kaffe
1 dl gräddfil
50 g smör
2 tsk bakpulver
3 ½ dl vetemjöl
4 msk kakao av god kvalitet
100 g mörk kvalitetschoklad 70%
2 dl salta jordnötter
2 nävar minimarshmallows
2 nävar dumlekolor

15 minuter 175 grader varmluft

 

½ dl mjölk
1 ½ dl vispgrädde
2 msk honung
200 g mörk kvalitetschoklad
1 msk smör
koka upp gräddmjölken och lägg i chokladen att smälta...

Salta jordnötter, minimarshmallows och dumlekolor till garnering...






Kommentarer

  1. Dessa måste testas! Snarast!
    Förövrigt ska tilläggas att Wilma har lyckats med bloggbannern!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bloggbannern? Vad är det, men jag ska framföra detta....:)

      Radera

Skicka en kommentar