Sarah Bernard



Alltså fick beställning på Sarah Bernard biskvi. De ser ut som barnen gjort dem. Alltså de små barnen. Det är ju egentligen inte alls svårt, men det blir lätt lite kladdigt. Men om man äter dem när det är mörkt, så kanske det funkar ändå ;)



30 st

600 gram mandelmassa
2 äggvitor

Riv mandelmassan och blanda i äggvitan. Klicka ut på bakplåtspapper ca 5 cm stora, platta till dem lite. Grädda 175 grader i 12 minuter. Låt dem svalna.

200 gram mjukt smör
2 dl florsocker
2 msk god kakao
2msk vaniljsocker

Blanda alltsammans till en kräm och bred på den platta sidan av biskvibotten. Gör dem lite toppiga.
Ställ i kylskåpet i en timme.

Smält 200 gram Anthon Berg 70% choklad med 30 gram smör. Doppa biskvin i detta så hela krämen täcks. Kyl dem igen. Sen går de utmärkt att frysa.




Kommentarer