New England

Imorse vaknade vi väääääldigt tidigt av jetlag. Så vi hade duschat, packat och klara när frukosten serverades kl 06.30 :) Det var en fanns ganska mycket frukost på hotellet.

Kl 07 satt vi i den hyrda Chryslern som bara har gått 150 mil och var så gott som ny ;) Då hade packat in 4 nästan tomma resväskor i den hyrda bilen :) Vi drog mot Vermont via New Hampshire. Så när vi kört i två timmar, började vi hoppa in och ut i massor av Farmers Market, diverse andra lantliga butiker i denna New Englandvackra område. Vi lärde oss snabbt att har man sett en Farmers Market så ha man sett alla :) massor av köksaffärer har vi hunnit med :)

Men så vackert här är! Så fina hus och fint landskap. Hösten känns som rätt tid att åka hit, men februari fungerar också :)

Vi kom oss även till en Mapelsyrup Farm, där det utvanns och tappades på flaskor. Idag har vi inte hunnit bli hungriga, alla dessa farmer och köksaffärer hade provsmakningar av ost och massa andra godsaker.

Vi kom till en väldigt mysig liten stad som heter Woodstock i Vermont som vi strosade runt i efter vi druckit kaffe. Vi intog middagen under stort fniss på hotellet då tröttheten gjort sig kännande ;) På steken fick man hummer. Ja, det var gott!

Gonatt från Vermont.













Kommentarer