Italiensk kyckling

I helgen försvann mina annonser på bloggen. Google adsense skickade ett mail om att det de avaktiverade annonserna, bara så där, precis innan första utbetalningen. Men jag väljer att se det som att det finns något bättre än vad det var. Så nu får man ta tag i vad som är bättre bara...hmm.

Kyckling med soltorkade tomater, mozzarella och pesto. Japp kan nog inte bli mer italienskt.

Stek 1 kg kycklingfilé med salt och peppar, så det får färg runt om. Skär filéerna i skivor och lägg i form.
Klipp över 5-6 soltorkade tomater, en klump mozzarella och hemmagjord pesto. Häll över lite grädde, salt och peppar. 10 minuter i 200 grader varmluft.

Här serverade jag quinoa till, men pasta funkar finfint. Rostade sparris och en sallad.

Pesto:
1 kruka basilika
1-2 vitlöksklyfta
1 påse pinjenötter
Permasanost
1 dl olivolja ekologisk
Salt peppar

Kör allt i mixer.







Kommentarer