Hemslungad majonäs

Reklam för Bagaren och Kocken



Igår åt vi kräftor mitt på dagen. Barnen hade bestämt sig för att åka till Pinchos på kvällen med kompisar och undrade så när kräftorna i kylen skulle ätas. Så det fick bli på dagen och det gick ju lika bra ;) Jag har bakat tårtor och hade massa äggulor över så det blev en hemslungad majjo till detta.
På kvällen åt vi kräftsoppa av de som blev över.

Egentligen skulle kräftorna ätas i fredags men det hanns inte med då maket var ute på annat och det blev snabba ryck till Hönö Bio då vi beställt en sittning med kompisar på Jesus Revolution som var slut till sista plats.

 


2 ekologiska äggulor
1 tsk senap
2 dl rapsolja

Blanda med hjälp av en stavmixer ägg, senap och balsamvinäger. Låt oljan droppa i medan stavmixern gör jobbet. Snart har man en krämig majjo.


Klicka på, dippa och njut!




 

Kommentarer