Årets första Rabarberpaj.
Känner att jag inte bloggat på ett tag. Men har nu massor av väntande inlägg...
Undra om det finns något så gott som årets första rabarberpaj. Tror inte det!
Denna är med cookiedeg över sig lite kolasmak med pecannötter.
500 gr rabarber
3/4 dl muscovadosocker
1 msk maizena
Blanda runt med sockret.
Knyt ihop;
75 grovhackade pecannötter
100 gr mjukt smör
1 dl muscovadosocker
1 tsk bakpulver
Nypa salt
2 dl mjöl
Lägg över rabarbern.
175 grader varmluft i 20 minuter.
3/4 dl muscovadosocker
1 msk maizena
Blanda runt med sockret.
Knyt ihop;
75 grovhackade pecannötter
100 gr mjukt smör
1 dl muscovadosocker
1 tsk bakpulver
Nypa salt
2 dl mjöl
Lägg över rabarbern.
175 grader varmluft i 20 minuter.
Kommentarer
Skicka en kommentar