BURRATA MED SMÖRSTEKTA KANTARELLER
Reklam för Bagaren och Kocken
Höstmat tror jag är en riktig favorit. Så galet gott med allt som kommer nu i frukt och grönsaker.
Kantareller verkar ju finnas massa i skogen men jag plockade mina på ICA ;)
I helgen så bakade jag surdegsbröd med valnötter så det stekte jag och hade som grund.
BURRATA MED SMÖRSTEKTA KANTARELLER
150 g kantareller
1 burrata
smör
ev 1-2 vitlöksklyftor
2 msk finhackad persilja
Finriven parmesan
Salt & peppar
Surdegsbröd (gärna grovt)
Rensa kantarellerna och stek i smör ca 5-10 min tills vätskan dunstar bort. Kantarellerna ska få fin färg. Stek brödet i olivolja på båda sidor. Toppa brödet med burrata, parmesan, kantareller och basilika.
Toppade sen med riktigt god balsamvinäger HITTAR DU HÄR!
Kommentarer
Skicka en kommentar