BURRATA MED SMÖRSTEKTA KANTARELLER
Innehåller reklam för Bagaren och Kocken
Bästa mackan just nu med kantareller och burrata. Så galet god! Barnen som börjat skola i stan kom hem igår och var jättehungriga, så detta fick bli en starter innan lasagnen som vi åt sen. Höstmaten ändå, den är väldigt god!
BURRATA MED SMÖRSTEKTA KANTARELLER
150 g kantareller
1 burrata
smör
ev 1-2 vitlöksklyftor
2 msk finhackad persilja
Finriven parmesan
Salt & peppar
Surdegsbröd (gärna grovt)
Rensa kantarellerna och stek i smör ca 5-10 min tills vätskan dunstar bort. Kantarellerna ska få fin färg. Stek brödet i olivolja på båda sidor. Toppa brödet med burrata, parmesan och kantareller och basilika.
Jag glömde både persiljan och basilikan ;)
Men toppade med balsamvinäger från Gridelli som är outstanding!! Klicka på länken.
Kommentarer
Skicka en kommentar