Konfirmation


Då var det dags för dotter nummer två att konfirmera sig. En fantastisk dag blev det till slut igår söndag. Ella var supernöjd och de verkade ha haft en grym konfa. Ledarna har varit helt suveräna och sammanhållningen riktigt super. Stor eloge till ungdomsledarna med detta jobb.



Flickorna är lite som Ahlgrens Bilar ;)




Efter en tämligen lång gudstjänst så kom vi oss äntligen ut i det fina vädret. Avsaknaden av fina psalmer en sån högtidsdag var stor istället väljer man en sån här dag att köra lovsång. Den enda psalmen man sjöng var den "blomstertid nu kommer" som min man tyckte de förstörde med showoff av fel instrument till psalmen. Ska tillägga att han är pingstvän ändå. Men alla är vi olika. Det var mycket solande i rampljuset om man säger så. Konfirmanderna räddade upp hela gudstjänsten tillsammans med de fantastiska konfirmandledarna och ungdomsledarna. 



Alla recept kommer, så kommer jag uppdatera detta inlägget med länkar till recepten. Vi körde på grillat till mat och vi kunde sitta ute i det fina vädret. Vilket var riktigt härligt. Två ungdomsledare dök upp vid kaffet, vilket var väldigt roligt och verkligen pricken över i:et att det har varit ett grymt konfaår.

























Kommentarer