Sötpotatissallad
Gjorde denna sallad förra veckan. Supergod och matig. Passar bra till grillat nu på sommaren.
1 stor sötpotatis
3 msk olivolja
1 påse spenat
1 pkt fetaost
1 dl hackade hasselnötter
Flingsalt
Svartpeppar från kvarn
Balsamvinäger
3 msk olivolja
1 påse spenat
1 pkt fetaost
1 dl hackade hasselnötter
Flingsalt
Svartpeppar från kvarn
Balsamvinäger
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och skär sötpotatisen i större tärningar.
Blanda med olivolja och flingsalt och rosta tills den är mjuk och fått färg, i 25–30 minuter.
Lägg spenaten på ett fat strö på med rostad sötpotatis, fetaost och grovhackade hasselnötter.
Lägg spenaten på ett fat strö på med rostad sötpotatis, fetaost och grovhackade hasselnötter.
Flingsalt och svartpeppar på det och balsamvinäger.
Kommentarer
Skicka en kommentar