Giant Cookie stuffed with Nutella
Bakade denna smarriga kaka till kaffet igår. Fylld med Nutella. Passar perfekt med en kula glass. Denna är en snabbakad kaka som passar till efterrätt eller till fikat.
Hoppas ni får en fin söndag, vädret verkar bli toppenfint. Kallt men soligt!
240 gr smör
2 1/2 dl muscovadosocker
1 dl socker
Vispa krämigt
1 ekologiskt ägg
2 tsk vaniljextrakt
Fortsätt vispa och blanda sen ner
5 1/2 dl ekologiskt mjöl
1 tsk bikarbonat
några korn salt
Vispa tills det går ihop och tillsätt
340 gr choklad chips
Lägg hälften cookiesmet i en form med löstagbar kant och tryck ut mot kanten.
2 dl nutella som breds över bottencookien, lägg sen över resten smet som lock.
Baka 175 grader i 30 minuter.
Äts bäst ljummen, den ska vara lite kladdig.
Kommentarer
Skicka en kommentar