Rostad färskpotatis med örtolja och parmesanost
1 kilo tvättad färskpotatis
2 vitlökar som delas
2 msk olivolja
flingsalt och svartpeppar
Rosta i ugn till potatisen är färdig.
2 dl örter tex persilja, timjan, basilika
1 dl olivolja
Blandas och häll över de varma potatisen.
Toppa med 1 dl färskriven parmesanost
Till detta hade vi grillad kronhjortbiffar, sparris och god sås.
Det kritiska här är vid vilken temperatur Du rostat Dina potäter och hur länge (ung)
SvaraRaderaHej!
RaderaKul att du hittat hit!
Jag rostade troligtvis dem på 200 grader i varmluftsugn. Tiden varierar på hur stora potäterna är. Bäst blir det om man känner efter så de är klara. Men mellan 25-40 minuter är nog en bra gissning att tidsramen är inom.
Ha en bra kväll!
Hälsningar Annika