Passion Posset
1 dl saft från passionsfrukt utan kärnor (ca 15st frysta kuber som tinats upp)
6 dl vispgrädde
6 dl vispgrädde
2 dl strösocker
Valfri topping
Sila saften från passionsfrukten genom en finmaskig sil ner i en bunke för att få bort alla kärnor.
Valfri topping
Sila saften från passionsfrukten genom en finmaskig sil ner i en bunke för att få bort alla kärnor.
Mät upp saften till 1 dl. Ställ åt sidan.
Häll upp grädde och socker i en kastrull och låt koka upp på medelhög värme. Låt småputtra i ca 3 minuter under omrörning på låg värme.
Dra av från plattan och rör ner saften från passionsfrukten. Blanda ihop tills du har en jämn och fin smet.
Häll upp i portionsglas. Förvara i kylen i minst 4 timmar. Toppa med färsk passionsfrukt.
Häll upp grädde och socker i en kastrull och låt koka upp på medelhög värme. Låt småputtra i ca 3 minuter under omrörning på låg värme.
Dra av från plattan och rör ner saften från passionsfrukten. Blanda ihop tills du har en jämn och fin smet.
Häll upp i portionsglas. Förvara i kylen i minst 4 timmar. Toppa med färsk passionsfrukt.
Kommentarer
Skicka en kommentar