Snöbollar
Annons för Bagaren & Kocken
Dessa galet enkla och goda snöbollar bara smälter i munnen. Få ingredienser som blir en len liten boll med söt och syrlig smak.
Förra julen fick jag några av dessa små hjärtan till skålar som passar till uppläggning eller till enpersons gratäng. Grymt fina! Du hittar dessa hjärtan från Gerbera på Bagaren & Kocken. Passa på nu till jul!
Ta aldrig blockchoklad när du ska baka eller göra goda saker. Det är inget bra och resultatet blir därefter. Marabou har bättre choklad och det finns ännu bättre märken såklart.
1.25 dl ekologisk grädde 40%
200gr vit choklad (marabou)
3 dl ekologisk riven kokos
finrivet skal av 1 lime
Garnering
riven kokos
Koka upp grädden, låt chokladen smälta ner i grädden och blanda ner kokosen och limeskalet. Låt svalna och sen kyl den till den är kall och formbar.
Rulla bollar som rullas i kokos.
Förvara i kylskåp.
Kommentarer
Skicka en kommentar