Grilled Mexican Street Corn Dip
Måste slå ett slag för denna goda rätt. Mexican Grilled Corn passar till olika köttfärsrätter, jag hade det till en festgratäng i går, men såklart till alla mexikanska rätter.
1 påse frysta majskorn
1 pkt philadelphiaost
1,5 dl turkisk yoghurt
saft av 1/2 lime
1/2 tsk chilipulver
1/4 tsk vitlökspulver
1-2 msk riven cotija ost (men jag tog parmesanost)
koriander
salt och peppar
nacho chips
Stek majsen i en panna i smör till de tinat. Rör ner alla kryddpulvren och lime, Philadelphia och yoghurt. Få det härligt krämigt. Till sist så ta i hårda osten och koriander, med salt och peppar.
Eller:
Stek majsen i en panna i smör till de tinat med lite salt och peppar.
Rör ihop Philadelphia och yoghurt med kryddpulvren och lime. Lägg detta i botten på en form och lägg majsen över toppa med med riven cotija ost (eller parmesanost).
Gratinera i ugnen i 15-17 minuter i 190 grader.
Toppa med färsk koriander.
Kommentarer
Skicka en kommentar