Ingefärsglaserad kyckling
Yippiyay! Vitalboden på Hönö hade fått in soja som inte var soja. Eftersom om man som jag har haft en hormonell cancer så ska man inte äta soja. Men nu kan jag äntligen göra denna rätten igen. Den är så go och alla barna gillar den!
4 pers
3-4 kycklingfiléer
2 msk riven färsk ingefära
3 rivna vitlöksklyftor
1 tsk chiliflakes ( Santa Maria)
3-4 msk honung
2 msk soja
3 msk olja
Blanda ihop marinaden och dela kycklingköttet i bitar, lägg i och låt ligga och dra i en timme.
Woka i en gryta på hög värme 3-4 minuter.
Servera med
Mango
Cashew nötter
Gröna salladsblad
Tjock yoghurt
Limeklyftor
Kokt ris
3-4 kycklingfiléer
2 msk riven färsk ingefära
3 rivna vitlöksklyftor
1 tsk chiliflakes ( Santa Maria)
3-4 msk honung
2 msk soja
3 msk olja
Blanda ihop marinaden och dela kycklingköttet i bitar, lägg i och låt ligga och dra i en timme.
Woka i en gryta på hög värme 3-4 minuter.
Servera med
Mango
Cashew nötter
Gröna salladsblad
Tjock yoghurt
Limeklyftor
Kokt ris
Kommentarer
Skicka en kommentar