Chokladmacarons med mörk choklad
85 gr siktat mandelmjöl
15 gr kakao
200 gr florsocker
110 äggvita
5 msk socker
1 dl grädde
100 gr mörk choklad
15 gr smör
1 msk florsocker
Vispa äggvita lätt och blanda i en msk socker i taget. Äggvitan ska precis hänga ihop. I med mandelmjöl, florsocker och kakao. Spritsa ut på bakplåtspapper femkronorstora kakor som får torka i en timme. Grädda sen 150 grader i 15 minuter.
Koka upp 1 dl grädde och tag kastrullen från plattan, lägg i chokladen som får smälta tillsammans med smöret och florsockret. Spritsa på hälften av kakorna och lägg ihop två och två.
15 gr kakao
200 gr florsocker
110 äggvita
5 msk socker
1 dl grädde
100 gr mörk choklad
15 gr smör
1 msk florsocker
Vispa äggvita lätt och blanda i en msk socker i taget. Äggvitan ska precis hänga ihop. I med mandelmjöl, florsocker och kakao. Spritsa ut på bakplåtspapper femkronorstora kakor som får torka i en timme. Grädda sen 150 grader i 15 minuter.
Koka upp 1 dl grädde och tag kastrullen från plattan, lägg i chokladen som får smälta tillsammans med smöret och florsockret. Spritsa på hälften av kakorna och lägg ihop två och två.
Kommentarer
Skicka en kommentar