Årets första rabarberpaj
Så god paj när rabarbern är ny. Då smakar den som bäst.
500 gr rabarber
3/4 dl muscovadosocker
1 msk maizena
Blanda runt rabarbern med sockret.
Knyt ihop:
75 grovhackade pecannötter
100 gr mjukt smör
1 dl muscovadosocker
1 tsk bakpulver
Nypa salt
2 dl mjöl
Lägg över rabarbern.
175 grader varmluft i 20 minuter.
Vaniljsås:
3 äggulor
1/2 dl socker
1/2 tsk vaniljkorn ekologiska
Vispas till en luftig och vit konsistens.
3 dl ekologisk grädde vispas.
Blandas ihop med med äggetvispet till en kräm.
3/4 dl muscovadosocker
1 msk maizena
Blanda runt rabarbern med sockret.
Knyt ihop:
75 grovhackade pecannötter
100 gr mjukt smör
1 dl muscovadosocker
1 tsk bakpulver
Nypa salt
2 dl mjöl
Lägg över rabarbern.
175 grader varmluft i 20 minuter.
Vaniljsås:
3 äggulor
1/2 dl socker
1/2 tsk vaniljkorn ekologiska
Vispas till en luftig och vit konsistens.
3 dl ekologisk grädde vispas.
Blandas ihop med med äggetvispet till en kräm.
Kommentarer
Skicka en kommentar