Burrata med jordgubbar och tomat
Reklam för Lindex
Nu känns det ändå som sommar, när man får äta denna goda burratarätt till kräftorna. Den passar till en bit surdegsbröd med. Perfekt!
Just nu så har LINDEX 20 % på alla shorts passa på att klicka hem ett par eller två. Jag har en order på ingång just nu och det fanns massa att välja på. Badkläder och stuff. Bra att ha på sig nu när sommarn kommer.
1 burrata
flingsalt
200 g romanticatomater
Basilika
250 g jordgubbar
0,25 dl balsamvinäger (gridelli bianco är bäst)
0,25 dl vatten
0,25 dl socker
200 g romanticatomater
Basilika
250 g jordgubbar
0,25 dl balsamvinäger (gridelli bianco är bäst)
0,25 dl vatten
0,25 dl socker
🍓🍓🍓
Pickla gubbarna - värm upp vatten, socker & balsamvinäger i kastrull tills att sockret lösts upp. Dela jordgubbar och lägg i glasburk. Häll över lagen på jordgubbarna och ställ åt sidan eller i kylskåp. Lägg burratan på tallrik och på med delade tomater och picklade jordgubbar. Toppa med basilika och olivolja.
Pickla gubbarna - värm upp vatten, socker & balsamvinäger i kastrull tills att sockret lösts upp. Dela jordgubbar och lägg i glasburk. Häll över lagen på jordgubbarna och ställ åt sidan eller i kylskåp. Lägg burratan på tallrik och på med delade tomater och picklade jordgubbar. Toppa med basilika och olivolja.
Jag tog lite av pickelspadet med.
Kommentarer
Skicka en kommentar