Biskvi med nutellafyllning och schweizernötöverdrag
Prövar en ny kamera men vet inte om det blir så bra. Tar ju alltid en stund med alla inställningar och nu verkar ett blått filter smugit sig på.
Kakorna är förövrigt väldigt goda. Å glutenfria.
16 rutor:
300 gram mandelmassa
1/2 dl socker
1 ekologisk äggvita
150 gram smör
1 ekologisk äggula
2 1/2 dl florsocker
3/4 dl nutella
200 gr schweizernöt
Riv mandelmassan i en bunke och rör ihop till en smet med äggvita och socker. Tryck ut i en form 25x 25 c som är bakplåtsklädd och grädda i mitten på ugnen i cirka 18 minuter i 175 grader. Låt botten svalna och rör ihop alla ingredienser till smörkrämen. Bred ut smörkrämen jämnt över biskvibotten.
Ställ formen i kylen en timme. Smält nötchokladen och låt den svalna lite innan du brer den över smörkrämen.
Ställ dem kallt!! Skär dem i rutor!
Kommentarer
Skicka en kommentar