Årets första rabarberpaj
På rak arm så är nog årets första rabarberpaj svårslaget i ätande stund. Solen sken och grannarna kom på kaffe i trädgården. Det gillar jag!
Denna rabarberpajen är smak av amerikansk cookie med pekannötter i. Passar grymt med den goa hemmagjorda vaniljsåsen till!
500 gr rabarber
3/4 dl muscovadosocker
1 msk maizena
Blanda runt med sockret.
Knyt ihop;
75 gr grovhackade pecannötter
100 gr mjukt smör
1 dl muscovadosocker
1 tsk bakpulver
Nypa salt
2 dl mjöl
Lägg över rabarbern.
175 grader varmluft i 20 minuter.
3/4 dl muscovadosocker
1 msk maizena
Blanda runt med sockret.
Knyt ihop;
75 gr grovhackade pecannötter
100 gr mjukt smör
1 dl muscovadosocker
1 tsk bakpulver
Nypa salt
2 dl mjöl
Lägg över rabarbern.
175 grader varmluft i 20 minuter.
Vaniljsås:
3 äggulor
1/2 dl socker
1/2 tsk vaniljkorn ekologiska
Vispas till en luftig och vit konsistens.
3 dl grädde vispas.
Blandas med ägget.
Godaste vaniljsåsen ever...
3 äggulor
1/2 dl socker
1/2 tsk vaniljkorn ekologiska
Vispas till en luftig och vit konsistens.
3 dl grädde vispas.
Blandas med ägget.
Godaste vaniljsåsen ever...
Kommentarer
Skicka en kommentar