Nötbrownie
Gjorde dessa igår till en kvällsfika jag skulle på. Det är Martha Stewart som står för receptet.
120 gram smör
225 gram mörk choklad
2.4 dl mjöl
0.6 dl kakao ( jag använde mig av Valrhona som finns att köpa på Salt & Honung )
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
2.5 dl nötter ( här blandades hasselnötter, valnötter och pecan
3 dl socker
3 ägg
Smält smör och choklad över vattenbad.
Sikta mjöl och kakao och blanda med bakpulver och salt.
Häll i socker i chokladsmöret och blanda runt, i med äggen. Rör ner mjölblandningen och häll sist ner nötterna.
Fyll en bakplåtskläddform 20x20 och grädda 50 minuter i 175 grader.
120 gram smör
225 gram mörk choklad
2.4 dl mjöl
0.6 dl kakao ( jag använde mig av Valrhona som finns att köpa på Salt & Honung )
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
2.5 dl nötter ( här blandades hasselnötter, valnötter och pecan
3 dl socker
3 ägg
Smält smör och choklad över vattenbad.
Sikta mjöl och kakao och blanda med bakpulver och salt.
Häll i socker i chokladsmöret och blanda runt, i med äggen. Rör ner mjölblandningen och häll sist ner nötterna.
Fyll en bakplåtskläddform 20x20 och grädda 50 minuter i 175 grader.
Kommentarer
Skicka en kommentar