Ingefärsglaserad Kyckling
Denna kyckling är så lätt och så god.
4 pers
3-4 kycklingfiléer
2 msk riven färsk ingefära
3 rivna vitlöksklyftor
1 tsk chiliflakes ( Santa Maria)
3-4 msk honung
2 msk soja
3 msk olja
Blanda ihop marinaden och dela kycklingköttet i bitar, lägg i och låt ligga och dra i en timme.
Woka i en gryta på hög värme 3-4 minuter.
Servera med
Chashew nötter
Gröna salladsblad
Tjock yoghurt
Limeklyftor
Kokt ris
4 pers
3-4 kycklingfiléer
2 msk riven färsk ingefära
3 rivna vitlöksklyftor
1 tsk chiliflakes ( Santa Maria)
3-4 msk honung
2 msk soja
3 msk olja
Blanda ihop marinaden och dela kycklingköttet i bitar, lägg i och låt ligga och dra i en timme.
Woka i en gryta på hög värme 3-4 minuter.
Servera med
Chashew nötter
Gröna salladsblad
Tjock yoghurt
Limeklyftor
Kokt ris
Kommentarer
Skicka en kommentar