tag:blogger.com,1999:blog-6036830743205759112.post3139867251142472722..comments2023-04-25T21:52:40.364+02:00Comments on A Bakery House: Rostad färskpotatis med örtolja och parmesanostjustlovetobakehttp://www.blogger.com/profile/13394172108177484629noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6036830743205759112.post-26704348048603254112017-09-11T18:56:39.761+02:002017-09-11T18:56:39.761+02:00Hej!
Kul att du hittat hit!
Jag rostade troligtvi...Hej!<br /><br />Kul att du hittat hit!<br />Jag rostade troligtvis dem på 200 grader i varmluftsugn. Tiden varierar på hur stora potäterna är. Bäst blir det om man känner efter så de är klara. Men mellan 25-40 minuter är nog en bra gissning att tidsramen är inom.<br /><br />Ha en bra kväll!<br /><br />Hälsningar Annikajustlovetobakehttps://www.blogger.com/profile/13394172108177484629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6036830743205759112.post-44487607164884994812017-09-10T18:10:47.155+02:002017-09-10T18:10:47.155+02:00Det kritiska här är vid vilken temperatur Du rosta...Det kritiska här är vid vilken temperatur Du rostat Dina potäter och hur länge (ung)Amonhttps://www.blogger.com/profile/07171048724039186168noreply@blogger.com